Музика, як казка, Музика – жива

4 жовтня 2024 року о 14:30 в оркестровій залі Чернівецького обласного фахового коледжу мистецтв ім. С. Воробкевича відбулася тематична концертна програма «Музика, як казка, Музика – жива», присвячена Міжнародному Дню музики.

У концертній програмі взяли участь студенти відділень «Культура» та «Музичне мистецтво».

Ведучі заходу, Олександра Вакарук та Альона Шатирьонок, познайомили присутніх з висловлюваннями про музику, жартами та впливом музичного мистецтва на повсякденне життя українців.

Глядачам були представлені твори видатних композиторів української та зарубіжної музики, зокрема : Доменіка Ціполі «Сарабанда та Жига з Партити, соль – мінор», Скота Джопліна – «Артист естради», Уривок з новелли Ольги Кобилянської – «Impromtu phantasie», Танець – «Легенда про вербу», З. Жиро – «Вальс під небом Парижу», Віталія Адваху – «Український сувенір» та інші.

Наприкінці заходу ведучі склали шану і подяку захисникам і захисницям України, які відстоюють Незалежність нашої рідної держави.

Даний захід був переддипломною роботою з виробничої практики з предмету «Дозвіллєзнавство» студентів 4 курсу спеціалізації «Видовищно-театралізовані заходи» Олександри Вакарук та Альони Шатирьонок. Керівник викладач-методист Лілія Смирнова.

Захід пройшов на хорошому методичному рівні та емоційному піднесенні, про що свідчили оплески присутніх.

Прокрутити вгору